Postelhoek Trekkerrit

Een meest authentieke Twentse boerenervaring.

Twente het landgoed van Nederland. Het glooiende essen landschap met zijn door houtwallen omzoomde weilanden. De heidevelden, wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle boeren land en zandwegen. Waar korenbloem en klaproos veelvuldig te zien zijn. Maak rijdend op je eigen oldtimer trekker op een unieke manier kennis met deze landschap.

Het programma ‘Route Ottershagen’

We starten bij camping de Witte Berg (aan witte bergweg 3 in Oud Ootmarsum) voor een prachtige tocht door de Ottershagen en het Springendal. Rijdend over zandwegen door het Twentse coulissen landschap, het bosrijke Springendal en het grensgebied kunt u het boeren gevoel ervaren. Onderweg is er een pauze voor koffie met Twentse krentenwegge.

Na de rit staat er bij de Postelhoek ‘De Vriendentafel’ klaar.

Het is tijd voor eten, samen delen en genieten. Met liefde zorgen wij voor een mooie tafel vol met lekkere hapjes en gerechten. We beginnen met broodjes en olijven. Daarna worden er in etappes diverse kleine koude en warme gerechten geserveerd. Een echte aanrader als je van samen lekker eten en tafelen houdt! Uiteraard te begeleiden met mooie wijnen op aanvraag.

Kosten: € 99,- per persoon incl. De Vriendentafel (excl. drankjes)

Ontvangst met koffie en krentenwegge

Inclusief uitleg en proefrit

Duur:  ongeveer 1,5 uur voor trekkerrit

Aantal deelnemers: min. 7 en max. 15 personen.

Graag overleggen wij met u persoonlijk welke andere mogelijkheden er zijn zoals een lunchbuffet, warm en koud buffet of een BBQ..

Ook bespreken wij graag de mogelijkheden voor groepen groter dan 15 personen.

Een trekkerrit is i.v.m met de veiligheid en het overzicht, inclusief een begeleider(s). Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij of zij beschikt over een rijbewijs B.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.trekkerrittwente.nl

meer informatie