Studio’s / Kamers

We hebben drie studio’s voor 2 personen en één studio’s voor 2, 3 of 4 personen. Groepen voor maximaal 12 personen. Allemaal met een heerlijk uitzicht en uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals gratis wifi. Alle studio’s zijn op de 1e verdieping, die met één brede vaste buitentrap te bereiken zijn. De kamers zijn rookvrij.

Inrichting

De studio’s ademen een landelijke sfeer uit, wat natuurlijk helemaal past bij de omgeving. Het interieur is erop gericht om u onbekommerd te laten genieten. In iedere studio is daarom een zithoekje aanwezig, waar u lekker kunt ontspannen. Ook een hoge tafel met 2 stoelen. Daarnaast hebben alle studio’s een moderne badkamer en zijn ze uitgerust met een kleine kitchenette met oventje, koelkast en kookplaat. Verders is er op de kamer gratis koffie en thee.

Ontbijt

Het ontbijt wordt de avond tevoren op uw kamer bezorgd, zodat u er van kunt genieten wanneer het u uitkomt. U bent dus niet aan tijd gebonden. Voor dag en dauw op pad gaan is mogelijk, maar u kunt ook heerlijk uitslapen.

Bent u met een groep van minimaal 8 personen, dan wordt het ontbijt beneden in het restaurant geserveerd.

Huisdieren zijn in de studio’s niet toegestaan.

Reserveer nu meteen

Om te reserveren moet eerst de beschikbaarheid worden gecontroleerd worden. Door op de instaande button te klikken zal er een nieuw venster openen waarna u de beschikbaarheid te zien krijgt.

Controleer beschikbaarheid