Restaurant

De Postelhoek is een laagdrempelig en gemoedelijk restaurant voor jong en oud. Wij werken met ambitie en enthousiasme aan eigentijdse en bijzondere gerechten. Gerechten met kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. De inrichting van het restaurant is landelijk en ongedwongen, perfect passend bij de omgeving van Ootmarsum. De stijlvolle bar is het middelpunt en de comfortabele zithoek bij de haard biedt warmte en gezelligheid. Voor de kinderen is er een speelhoek met spelletjes, kleurplaten en kleurpotloden.

Wanneer u dieetwensen heeft, mag u dit aan ons doorgeven!

Terras

’s Zomers is ons sfeervolle terras met grote parasols en de weelderige kastanjeboom de ideale plek om lekker te genieten. U kunt er heerlijk dineren en tot in de late uurtjes genieten van een warme zomeravond. Of kom lekker ontspannen in het loungezitje onder de gezellige en kleurrijke veranda. Voor de kinderen is er een speelhuisje met schommel, glijbaan en trampoline.

Lunch

In het weekend en tijdens de zomermaanden ook op doordeweekse dagen kunt u bij Postelhoek genieten van een welverdiende lunch. Om even op krachten te komen tijdens een wandel- of fietstocht, om even afstand te nemen van de drukte van het werk of gewoon om lekker ontspannen te genieten van al het moois om u heen.

De kaart is divers: van rijkelijk belegd broodje tot goed gevulde salade, van smakelijke soep tot pannenkoek of uitsmijter… Het kan!

Borrel

Aan het eind van de dag lekker genieten van de mooie dingen die het leven biedt? Kom bij Postelhoek even onthaasten met een koud biertje of een goed glas wijn. Wij schenken diverse soorten bier (van de tap en uit fles), wijn en gedestilleerd. Uiteraard zijn we de interne mens niet vergeten en kunt u daar diverse borrelhappen bij bestellen. Is het te koud of nog te vroeg voor een borrel, dan hebben wij natuurlijk ook diverse warme dranken. Kom genieten van een warme chocolademelk met slagroom of verse thee, of van verse gemalen koffie de latte macciato en cappuccino. Natuurlijk smaken deze het best onder genot van een heerlijk stuk gebak.