Bed & Breakfast

Postelhoek etendrinkenslapen is een Bed & Breakfast (B&B) in Ootmarsum, Twente. Na een geweldige opknapbeurt zijn er medio 2008 vier luxe studio’s in gebruik genomen. Hier kunt u het gehele jaar door terecht om heerlijk te overnachten. De studio’s zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. U krijgt van ons alle vrijheid om te genieten en om heerlijk thuis te voelen.

Onbekommerd logeren

Hebt u genoeg van de sleur van alledag, of bent u gewoon toe aan een onbekommerd weekend in de mooie natuur van Twente? Wilt u rustig logeren in een gemoedelijk Bed & Breakfast (B&B) en een goede uitvalsbasis hebben om nostalgisch Ootmarsum te verkennen? Laat u door ons verrassen en boek een kamer. Van ontbijt tot slaapmuts, overdag actief of gewoon relaxen, we maken het u graag naar wens.

Camperplaats

U kunt uw camper parkeren achteraan in de hoek op de parkeerplaats. ( max. 2 campers ). Er is stroomverziening en een buitenkraan bij de keuken. U kunt gebruik maken van de toiletten tijdens openingstijden van het restaurant. Er zijn geen kosten verbonden mits u bij ons in het restaurant een hapje komt eten.

Groepen

TIP: Wilt u gezellig met uw familie of met vrienden logeren? Dat kan t/m 12 personen

Waardering

Bed & Breakfast Nederland heeft overnachten in Postelhoek Ootmarsum met 4 tulpjes beloond. Door de Nederlandse Hotel Classificatie zijn onze studio’s gewaardeerd met 3 sterren. In 2011 hebben wij de Zoover award gewonnen als beste 3 sterren hotel in Twente, Overijssel.

Reserveer nu meteen

Om te reserveren moet eerst de beschikbaarheid worden gecontroleerd worden. Door op de instaande button te klikken zal er een nieuw venster openen waarna u de beschikbaarheid te zien krijgt.

Controleer beschikbaarheid