Faciliteiten

Alle studio’s hebben een moderne badkamer met douchecabine, toilet en 2 wastafels. Daarnaast zijn ze uitgerust met een kitchenette (koelkast, oventje en 2 keramische kookplaten), waar u zelf het ontbijt klaar kunt maken of iets kleins kunt opwarmen. Er is klein keukengerei aanwezig.

In alle studio’s is radio, televisie en gratis WiFi. Voor onbekommerd slaapcomfort is iedere kamer uitgerust met twee geschakelde 1-persoons boxsprings met een twee persoons topper. Er is voldoende kastruimte aanwezig om al uw spullen op te kunnen bergen. Huisdieren zijn in de studio’s niet toegestaan.

Op de kamers is gratis koffie en thee beschikbaar. In het restaurant kunt u terecht voor een drankje en voor uw lunch en diner.

Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig.

Voor de actievelingen hebben wij een aantal leuke gratis wandel- en fietsroutes. Als u zelf uw fietsen meebrengt, kunt u deze stallen in een overdekte en af te sluiten ruimte.

  • WiFi is aanwezig

  • Radio is aanwezig

  • TV is aanwezig

  • Koffie/Thee op kamer is aanwezig

Reserveer nu meteen

Om te reserveren moet eerst de beschikbaarheid worden gecontroleerd worden. Door op de instaande button te klikken zal er een nieuw venster openen waarna u de beschikbaarheid te zien krijgt.

Controleer beschikbaarheid