Send by email

 

Postelhoek etendrinkenslapen is een Bed & Breakfast (B&B) in Ootmarsum, Twente. Na een geweldige opknapbeurt zijn er medio 2008 vier luxe studio’s in gebruik genomen. Hier kunt u het gehele jaar door terecht om heerlijk te overnachten. De studio’s zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. U krijgt van ons alle vrijheid om te genieten en om heerlijk thuis te voelen. 

 

Onbekommerd logeren

Hebt u genoeg van de sleur van alledag, of bent u gewoon toe aan een onbekommerd weekend in de mooie natuur van Twente? Wilt u rustig logeren in een gemoedelijk Bed & Breakfast (B&B) en een goede uitvalsbasis hebben om nostalgisch Ootmarsum te verkennen? Laat u door ons verrassen en boek een kamer of arrangement. Van ontbijt tot slaapmuts, overdag actief of gewoon relaxen, we maken het u graag naar wens.

 

Groepen

TIP: Wilt u gezellig met uw familie of met vrienden logeren? Dat kan t/m 12 personen. 

 

Camperplaats: U kunt uw camper parkeren achteraan in de hoek op de parkeerplaats. ( max. 2 campers ). Er is stroomverziening en een buitenkraan bij de keuken. U kunt gebruik maken van de toiletten tijdens openingstijden van het restaurant. Er zijn geen kosten verbonden mits u bij ons in het restaurant een hapje komt eten. 

 

Waardering

Bed & Breakfast Nederland heeft overnachten in Postelhoek Ootmarsum met 4 tulpjes beloond. Door de Nederlandse Hotel Classificatie zijn onze studio’s gewaardeerd met 3 sterren. In 2011 hebben wij de Zoover award gewonnen als beste 3 sterren hotel in Twente, Overijssel.

 

 

 

Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com