Send by email

Als het uw beurt is om een personeelsfeest, vrijzellenavond, bedrijfsuitje, familiedag of buurtfeest te organiseren, wilt u er natuurlijk iets bijzonders van maken. 

 

U heeft bij Postelhoek keuze uit diverse leuke, (ont)spannende en actieve groepsarrangementen. 

Leuke tips zijn bijv. een bier proeverij bij brouwerij Othmar bier, een whisky proeverij bij brouwerij Erve Sculte. Een workshop schilderen of bloemschikken. Een demonstratie glasblazen bij Hot Marks glasblazerij in Ootmarsum. Heerlijk rondtuffen over platteland in Twente met Tuktuks, oude trabant, shoppie of buggy's. Ontspannen bij Boerderij Spa. Een clinic klootschieten op het Springendal. Een meest authentieke Twentse boerenervaring rijdend op een oldtimer trekker of gewoon lekker shoppen en kunst met cultuur opsnuiven in het centrum van Ootmarsum.

Wij nemen graag uw het werk uit handen met het helpen organiseren van een activiteit, waarbij het eten en drinken erbij inbegrepen is.

Hieronder vindt u een overzicht van onze eigen groepsactiviteiten.

 

NIEUW: POSTELHOEK TREKKERRIT, TUK TUK, BUGGY CROSS, SOLEX, met aansluitend een buffet, Bbq of De Vriendentafel.


Naast de hieronder genoemde groepsactiviteiten zijn wij graag bereid om in overleg arrangementen op maat samen te stellen.

 

Postelhoek TUK TUK

Postelhoek Tuk Tuk met aansluitend een buffet of BBQ voor € 47,- p.p. ( excl. drankjes )

 

Een activiteit bij de Postelhoek is op een heerlijke ontspannen manier Twente verkennen met een Thaise Tuk Tuk, 2 uur. 

 

>> lees meer

Postelhoek Buggy Cross

Postelhoek Buggy Cross met aansluitend BBQ of buffet € 59,50 p.p.

 

Jullie worden ontvangen in Ootmarsum en krijgen uitleg over het programma en de richtlijnen. Daarna gaan we op pad, een mooie tour tocht door de omgeving van Ootmarsum. Veel bos, zandwegen en kans op modder en stof. De buggy's zijn ideaal voor de omstandigheden waarin we zullen belanden. 

 

Na een tocht van 1 uur komen jullie terug. ( Langer is bij te boeken ). Na afloop staat er een heerlijke BBQ of buffet klaar.

 

 

Het programma

>> lees meer

Postelhoek Solex rijden

Postelhoek Solex rijden in Twente met aansluitend 'De Vriendentafel' € 72,50 p.p.

 

U wordt ontvangen met koffie en Twentse krentenwegge.

 

Op de solex verkent u het Twentse landschap. De karakteristieke snorfiets uit de jaren ’60 is herkenbaar aan z’n motor op het voorwiel. Na een korte uitleg zal het een ware kunst worden om de solex te starten. Gegarandeerd vermaak voor de hele groep.

 

>> lees meer

Clinic Klootschieten

Maak kennis met deze Twentse sport. De clinic is op de mooie baan in natuurgebied het Springendal. Met afsluiting een warm koud buffet € 27,50 p.p.
>> lees meer

Postelhoek’s Moordzaak

Los een moord op tijdens een spannend en actief GPS-spel, dat begint en eindigt in de Postelhoek en zich afspeelt in het centrum van Ootmarsum.
>> lees meer

Happen en Trappen

Route " de Glimlach van Twente " .
>> lees meer

Postelhoek Trekkerrit

Postelhoek Trekkerrit met aansluitend 'De Vriendentafel' € 99,- p.p.

 

Een meest authentieke Twentse boerenervaring.

 

Twente het landgoed van Nederland. Het glooiende essen landschap met zijn door houtwallen omzoomde weilanden. De heidevelden, wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle boeren land en zandwegen. Waar korenbloem en klaproos veelvuldig te zien zijn. Maak rijdend op je eigen oldtimer trekker op een unieke manier kennis met deze landschap.

 

Het programma ‘Route Ottershagen’

>> lees meer

Het Moorddiner

Aan het begin van een heerlijk 3-gangen keuze diner wordt een moord gepleegd! Aan alle tafelgenoten de taak de moordenaar te ontmaskeren.
>> lees meer

Wie is de Mol? Stadsspel

 

Beleef het karakter van Wie is de Mol, het populaire TV programma waarin iemand de boel saboteert. Wie saboteert vandaag jullie opdrachten? Ontdek de leuke sfeer die gaat leven tijdens dit uitje. Ideaal voor uw personeelsuitje, vrijgezellen-party, buurtfeest of familiedag!

Het spel

>> lees meer
Postelhoek eten•drinken•slapen
Laagsestraat 56, 7637 PC Oud-Ootmarsum
Tel: +31 (0)541-293105, E-mail: info@postelhoek.com